Poznata pevačica ulazi večeras na Farmu! Muž je prevario sa medicinskom sestrom, o skandalu svi brujali
Ivana Šašić, Foto: Print Screen Youtube

rijaliti

Poznata pevačica ulazi večeras na Farmu! Muž je prevario sa medicinskom sestrom, o skandalu svi brujali

Izašao je i spisak učesnika, a među njima se našla i poznata pevačica.

Objavljeno:

Dugo očekivan rijaliti "Farma" počinje večeras tačno u 21 sat, a na imanje će se pored poznatih lica, useliti i mnoštvo nepoznatih.

Izašao je i spisak učesnika, a među njima se našla i poznata pevačica.

Među novim učesnicima ističe se Aleksandra Babejić, koja je podelila svoju tešku prošlost. Usvojena kao devojčica, sa majkom ne komunicira, a u jednom trenutku, čak je doživela napad nožem od strane svoje bake.

- Imam dva polubrata. U detinjstvu sam imala lepih stvari do svoje 16. godine. Tada su se rastali moji roditelji. Sa majkom ne pričam, otac mi je divan čovek. Usvojena sam. Usvojila me je pevačica Gaga Filipović i ona između ostalog jeste razlog što sam danas ovakva. Prema majci nemam osećaj da treba da joj se približim zbog svega što se dešavalo. Upalim joj sveću za zdravlje i pomolim se Bogu i to je to. Ni sa polubraćom nisam u kontaktu, oni su uz mamu i zbog toga nemamo kontakt. Na sahrani svog oca, umesto da budem dete koje pati baka me slala u prodavnicu, izbacila me je iz kuće i nožem nasrnula na mene - rekla je ona i dodala:

- Sada sam dobila porodicu kakvu sam želela od svoje usvojene majke koja mi je sve obezbedila. Ukoliko zaradim dobar novac želim da i ja njoj pružim i da joj se odužim na neki način.

Među učesnicima je i Nikola Lakić, veteran rijalitija, koji priznaje da je mučno ostaviti svoje dete kod kuće dok ulazi u igru.

Nikola Lakić
Nikola Lakićfoto: Printscreen/Instagram/nikola_lakic

- Sedma sezona, muka mi je od rijalitija, od svega, od života, ali od para mi nije muka. Najteže mi pada što ostavljam dete, ne diraj me gde sam najtanji. Ulazim zbog njega i zbog porodice - otkrio je Lakić.

Aleksandra Stanišić se suočila sa vlastitim demonima, govoreći o psihičkom nasilju i dugu za alimentaciju od njenog bivšeg muža.

- Ja sam apsolutni staratelj svog deteta. Sa suprugom sam se razišla kada je moj sin napunio dve godine. Bila sam mlada, oboje bez perspektive, ne bih ga komentarisala, nula. On je skoro izašao iz zatvora, mislim da neće pokušavati da mi uzme dete. Trpela sam psihičko nasilje, fizičko ne. Ne plaća alimentaciju, duguje mi preko pola miliona, ide jedna tužba njemu. To je novac našeg deteta, ne praštam mu, ne može da izbegne tu obavezu. U pitanju je reper, nadimak mu je Povlo. Ja ga nisam šamarala, letele su piksle, ali mama mu jeste udarila šamar - istakla je ona.

Kristijan Golubović, poznat po svojim kontroverznim izjavama, osudio je preljubu Borislava Terzića, ističući da je to nedopustivo, posebno prema trudnoj ženi.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubovićfoto: Nemanja Nikolić

- Sad Sofiju boli briga što je Milica trudna i što se on ljubaka s njom. Ne mogu ja da pričam o moralu, ali ga osuđujem kao p***u jer je prevario ženu koja je trudna. Trebalo je da sačeka devet meseci, da joj masira noge, pravi hranu, da joj ne da ništa da radi. Apstinencija, nek je ispoštuje. Sad je on mangup, smuvao je Sofiju - priča Kristijan koji ima specijalan zadatak i otkriva da u ovom rijaliti formatu uzima veliku svotu novca:

- Mogu slobodno da kažem da sam najplaćeniji. Jelena Golubović je zaj***na, ona tupi mozak do kraja, a Maja Nikolić je eksplozivnija.

Na imanje "Farma" dolaze i drugi intrigantni učesnici, kao što su: Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, transrodna rijaliti zvezda Kiki Jovanović, pevač Ognjen Ravić, Sneža Kušadasi, Boža Džons, Marija iz Jordana, atletičarka Dušica Topić, Jelena Golubović, a porodično ulaze sestre Andrea i Elena sa bratom Nikolom Despotovićem.

Deo ovog rijaliti formata je i Peca Lazić, a brat Neca je došao s njim na sistematski pregled kao podrška. Neca je drastično smršao, a podelio je svoja iskustva.

Peca Lazić
Peca Lazićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Šaljem brata da zaradi pare, neka se muči i kupa u burićima. Fakultet odlično napreduje, upao sam ove godine na budžet - priča Neca i otkriva kako napreduje njegov program mršavljenja:

- Krenuo sam u teretanu, svi kažu da sam se prepolovio, ali ja hoću da sve bude cakum-pakum. Kažu mi da sam se osušio, ali ja sam krenuo zdravo da se hranim. Izgubio sam blizu 70 kilograma, još malo pa savršeno. Posle operacije nisam mogao mnogo da jedem, na keto dijeti sam.

Pevačica Ivana Šašić ponovo ulazi u pomenuti rijaliti, a na svom Fejsbuk nalogu je to i potvrdila.

Ivana Šašić
Ivana Šašićfoto: Printscreen Instagram/ivanasasic1

Ove godine, učesnici će živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata, vraćajući se osnovnim principima rijalitija koji su nekada vladali.

00:30

SEKI STIGLE KOKOŠKE! Pevačica namontirala kućicu za petla, koke i piliće! FARMA U PAZOVI KOMPLETNA

(Espreso/telegraf/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.